Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /customers/6/1/b/lulufan.com/httpd.www/wp-content/themes/website/drone/droneoptions.class.php on line 2 Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /customers/6/1/b/lulufan.com/httpd.www/wp-content/themes/website/drone/droneoptions.class.php on line 2 Boretti Facebook concept 2 - Lulu FanLulu Fan

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Boretti Facebook concept 2

concept


Boretti wil de consument bij het Italië Evenement actief betrekken bij haar activiteit. Omdat Boretti al een groot groep fans heeft op Facebook, is de keuze snel gemaakt om een concept te bedenken voor de Facebook pagina.

Concept: reserveer een stoel bij Boretti

1. Dit is de pagina wat een non-fan ziet.

2. Pagina voor fans.
Nadat een bezoeker heeft geliked, ziet hij de content van de pagina met een reserveerformulier.Onder het formulier is een tafel met Italiaanse gerechten die om de 5 seconden van plek verwisselen en blijven rouleren. Er zitten mensen gezellig aan tafel te genieten van het heerlijke eten, er is nog één plek vrij, reserveer een stoel, dan kan de bezoeker op het evenement ook heerlijk genieten van het Boretti gerechten.In het formulier kan de bezoeker een tijdstip en datum kiezen. Er wordt automatisch bijgehouden hoeveel plekken er nog zijn a.h.v. het aantal reserveringen. Bezoekers kunnen reserveren van 11:30 tot 19:30, elke ronde duurt een uur, maximaal zijn er 8 plekken beschikbaar per ronde.

 

3. Na het aanmelden krijgt de bezoeker een emailbevestiging. In de email wordt gevraagd om die uit te printen en als bewijs mee te nemen.

 


Dealers bestelsite

Boretti is een van de hoofdsponsors van het Italië Evenement en wil de 200 gratis kaarten weggeven aan de dealers. Op deze website kunnen dealers kaarten aanvragen en laten opsturen.

URL website: www.boretti.nl/gratiskaarten

1. Inlogscherm
De site is beveiligd en is alleen bedoeld voor de Boretti dealers. De dealers krijgen per mail de boodschap dat ze kaarten voor Italië Evenement kunnen aanvragen. In de email is een generiek wachtwoord meegestuurd.

2. Contentpagina
Hier kunnen dealers kaarten aanvragen. Na het aanvragen krijgen de dealers een mailbevestiging.