Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /customers/6/1/b/lulufan.com/httpd.www/wp-content/themes/website/drone/droneoptions.class.php on line 2 Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /customers/6/1/b/lulufan.com/httpd.www/wp-content/themes/website/drone/droneoptions.class.php on line 2 Jeep LinkedIn ideeën - Lulu FanLulu Fan

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Jeep LinkedIn ideeën

concept


Jeep wil haar doelgroep proberen te bereiken via LinkedIn voor een proefrit-aanvraag. De doelgroep die Jeep wil benaderen voor Grand Cherokee zijn zakelijke gebruikers die wellicht pas aan een actie zullen meedoen als er daadwerkelijk meerwaarde oplevert voor hun werk, bijvoorbeeld meer inzicht in hun LinkedIn connecties en hoe ze makkelijker contact kunnen onderhouden met hun LinkedIn connecties.

LinkedIn kalender  

Door op één button te klikken, krijgt de deelnemer een kalender te zien waarin hun contacten zijn afgebeeld op de datum wanneer ze geconnect zijn op LinkedIn. Niet noodzakelijk, maar wel handig en inzichtgevend met wie en hoelang ze eigenlijk al gelinkt zijn. Voor wie de kalender graag op de kantoor willen ophangen, kunnen ze deze uitprinten.

Hoe zorgt men dat ze proefrit aanvragen?

Een opvallende button staat boven de kalender: ‘Bekijk de proefritkalender’. Klik je erop, dan krijg je een kalender te zien voor een proefritafspraak. Via de kalender kun je direct een afspraak inplannen en je kunt bovendien zien welke zakelijke relaties van jou al een proefritafspraak heeft gemaakt. Heb je een afspraak gemaakt voor de proefrit, dan ontvang je een mooie kalender thuis gestuurd met al je LinkedIn contacten.

 

Maak je persoonlijk linkedIn contactboekje

Te veel contacten op je LinkedIn en geen overzicht meer wie je belangrijke contacten zijn? Het is misschien wel handig om een tastbare contactboekje te hebben met al je linkedIn contacten die netjes gesorteerd zijn op alfabetvolgorde. Maak een proefrit en krijg dit persoonlijk LinkedIn contactboekje thuis gestuurd.

Wie is mijn meest waardevolle linkedIn contact?

Benieuwd wie je meest waardevolle contacten zijn op LinkedIn? Deze app zoekt die voor je op. Aan de hand van de functie, grootte van zijn netwerk, sociale invloed op LinkedIn en brancherelevantie,  worden de meeste waardevolle contacten voor je gevonden binnen en buiten je eigen netwerk.

Vraag een proefrit aan van XXX en maak kans op een zakelijk diner bij een 3 sterren Michelin restaurant, dan heb je meteen een goed excuus om je meest waardevolle contact uit te nodigen voor een business gesprek.

Maak een wereldreis met je LinkedIn profiel?

Elk LinkedIn contact is goed voor 1000km, hoe meer linkedIn contacten je hebt, hoe ver je met de auto kunt komen. Als je een proefrit hebt aangevraagd, doe je automatisch mee met de prijsvraag. Degene die de langste route kan maken, wint een verzorgde vakantie van 10 dagen naar het bereikte land. Onder andere deelnemers wordt ook nog een winnaar verloot.